tiistai 14. huhtikuuta 2009

14.4.treenivideot

Kaasutusta,putkee,kontaktii keinuu,niitä tänään.Kaasutus on tuo rottaan kiinni käy harjoitus.Rottana iso jättitreenihiiri.Vien rotan piiloon muurin palasen taakse,ja sieltä likka sen hakee.
Kaasutusta otin taas ihan siksi,että treeneihin tuli se kunnon mene eläkä meinaa-meininki,ja tulihan se.Alkaa muutenkin valeraskauden aiheuttama "hitaus"(vauhtia silti ollut,mutta ei ihan sitä mitä normaalisti)taas olla mennyttä ja harkoissa on taas TERRIERI!Valeraskaus pudottaa(tai juoksun jälkeinen aika joka kestää n.kuukauden,)vauhtia aina hieman.Osa videoista taas suttusii.Jos saisi sen uuden kameran tässä...joskus..ja kuvaajan hallille..
1.

2.


3.Kontaktii..Hiiri vetämässä.


4.Välillä leikkiä narulelulla.


5.Huomioikaa lopussa upea keinu kontaktilla :)Ja se miten hyvin lähtee mun mukaan oikealle(minusta katsottuna)olevalle hypylle..


6.Putkee.Kääntyy hyvin kädessä..Tai miten se hienosti sanotaa?No katsokaa itse :)Suttunen vähän on ;(


7.vauhtii.yhdessä kohtaa käy katsomassa kameraa(siinä kun huudan oi :)Lopussa huomioikaa Emmin iloinen ilme kun tulee vimeisen hypyn :DParasta mitä tiedän:) <3


8.video kaasutuksesta.Meitsin tyylinäyte lähetyksestä..Makee lähetysasento :)


9.suttusempi video kaasutuksesta.Tässä likka käy tosi kuumana.Rotta piilossa muurin palasen takana ja sieltä sen löytää.Murinat kuuluu vaik ei mitään näkyiskään.TERRIERI!!!

Ei kommentteja: